memoarer ur en barndom

Det är vinter ute, men inne i huset är det varmt. Levande ljus sprider sitt milda sken  och värmen i det lilla rummet är tryckande. Ingen vet vad som egentligen hände, varför vi hamnade här. Men så blev det en dag i Malmö, att vi 4 främlingar satt samlade o inväntade gryningen. Tillsammans. Stundtals i tystnad, stundtals i ord utan mening. Men när vi kom ut, hade vi mist intimiteten  i takt med att vi klädde oss. Ju mer man skyler kroppen, desto mer instängd blir själen. Det är i alla fall så det känns ibland. Klart vi hade haft några stunder, sådana som man minns efteråt pga av känslan de gav. Stunder när vi går utanför vår egen kropp, möter en annan själ o låter sig omslutas av den, den andre och du - ni blir en människa. Så grundläggande mänskligt att det inte går att beskriva med ord. Det är stunder man minns i efterhand, undermedvetet. Precis som att man alltid minns den glassen från barndomen, att man kan frammana dess smak på tungan och med det väller det upp en massa minnen, ändå kan man aldrig säga helt hur den där glassen egentligen smakade, vad den innehöll eller hur den ens såg ut. Det är som om det har blivit ett substitut till det verkliga, en parallell till det utomkroppsliga. Nåja, allt det är bara en känsla, som jag försöker beskriva. Okej, vi hade alltså bekantat oss med varandras ytliga jag, spelat allan om man så vill, visat upp den bild vi trodde eftersöktes och nu var det alltså dags att skiljas för att antagligen aldrig ses så här igen, trots själarnas dans och allt det där.

Trots att detta skedde för många år sen så kan jag fortfarande, mycket tydligt, förnimma känslan jag uppfylldes av när jag kom ut och möttes av nattkylan. Gryningen i annalkande, stora snöflingor som singlade ner och lade sig på oss, så lika men ändå olika. Var och en helt unik i sin form. Närmare himlen så har jag nog aldrig varit, aldrig känt mig så fri. Men allt har ett slut, ett genant slut på en känd hörna där 4 människor tvingades ta adjö efter en oväntad och påtvingad närhet skildes vi och gick var och en åt sitt eget håll, samtidigt som vi försökte skaka av oss den här olustiga känslan som kommer av att helt naket ha visat sin mänsklighet. Vi talade aldrig om den natten i en bastu i ett tyst och tomt Malmö, men jag tror aldrig att någon av oss kan glömma den helt. Känslan. Finns där.  

jag o elton john

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide

And you can tell everybody this is your song -
men jag är ingen sångerska jag vill ta de vackraste orden i världen och ge till dig men alla är redan förbrukade, använda I want to take down the stars in the sky to se the light from your eyes se dina ögon lysa ge dig månen att binda vid din handled kyssa varje stjärna kiss every star one by one för att kunna viska ditt namn mot din panna på samma språk som de gör the way they do vagga dig som havet gör and watch you fall asleep whisper to yor eyelashes and count them

 




Egentligen har jag bara en fråga, if I fall would you pick me up?


all weired up

Mates.

U wont believe the adventures. It is too damn crazy.

Saknar er mina petit strawberries men till helgen blir det fest och lots of stories. Love love love


rocking world

My sweet people in my homecountry

Jag minns er fortfarande, still, yet

Party animals are rockers all around the world, but it is fucking hard to get up... Lots of adventures, crazy stuff and wild things... you make my heart swing



minns mig

jag kommer hem

lighter - spencer - splended

And off they go, up up up and away...
Fly away with me honey...


Så blir det av, trots alla ickeplaner och ingen önskan, en snedträff i ett rätvänt universum kan bara sitta i krysset. Helt perfekt.

Englan, Irland, Frankrike - open up as you´ve never opened up fto me before!


Totally confused


GI
Peace

Men först, och absolut inte minst ( i det här sammanhanget kanske det är en osanning), åtminstone inte packningsmässigt, så blir det sol bad och true partners in crime. Vi kommer rocka fett.

so´long suckers


2007

fucking jävla gott nytt år, med hopp om en fräschare livstid